עמוד הבית > בלוג
בלוג
טיפים המלצות ועדכונים בנושא מערכות אוורור ונידוף עשן
מתי עדיף לנקות ארובות מאשר להתקין חדשות ?
ארובות הן חלק הכרחי במטבחים מקצועיים ובמסעדות, ותפקידן הוא לפנות עשן, אדי שמן וריחות חזקים הנוצרים במהלך הבישול. הן מאפשרות
הגורמים לאיכות אוויר ירודה
לא רק שאיכות האוויר ירודה ברחובות, אך לעיתים אין מכך מנוס גם בתוך מבנים. עסקים, מפעלים ומטבחים במסעדות – כולם
איך לטפל בריח רע במטבח ?
כאשר מדובר במטבח של מסעדה, מפעל ייצור, בתי מלון או קפיטריות, חשוב במיוחד לשמור על סניטריות וריח נעים, הן עבור
מה מומלץ לשקול בזמן שיפוץ מטבחים ומסעדות ?
שיפוץ מטבחים ומסעדות הוא תהליך מורכב הדורש תכנון מדוקדק וראייה רחבה של כל ההיבטים התפעוליים והעיצוביים. השיפוץ יכול לשפר את
5 סימנים לתקלה במערכת סינון אוויר
מערכת סינון אוויר היא מרכיב חיוני בשמירה על איכות האוויר בבית או במבנה מסחרי. כאשר המערכת פועלת כראוי, היא מסייעת
פתרונות סינון אוויר למטבחים ומסעדות
כיום כל מטבח ומסעדה דואגים למגוון פתרונות סינון אוויר, ברמות טכנולוגיות שונות ובמימדים שונים. אנו רוצים לבדוק את הפתרונות הללו
טיפים לבעלי מסעדות לתחזוקת ארובות
ארובה היא רכיב חיוני בכל מסעדה, שבעלי מסעדות לוקחים כמובן מאליו. אך תתפלאו איך הארובות מסייעות בהוצאת עשן, ריחות וחום
מתי כדאי להשתמש במנדף כימי
מתי כדאי להשתמש במנדף כימי? באופן עקרוני, כדאי להשתמש במנדף כימי בכל מקום שבו יש עבודה עם חומרים מסוכנים ונדיפים.
איך למנוע דליקה במטבח תעשייתי
איך למנוע דליקה במטבח תעשייתי? מטבח תעשייתי חשוף לסוגים נזקים שונים ובהם גם לדליקות, התלקחות או חלילה שריפה. במאמר הבא
מה ההבדל בין מנדף חד צדדי למנדף דו צדדי
מה ההבדל בין מנדף חד צדדי למנדף דו צדדי? השוואה בין סוגים שונים של מנדפים למסעדות מבוססת בין היתר על