עמוד הבית > בלוג
בלוג
טיפים המלצות ועדכונים בנושא מערכות אוורור ונידוף עשן
מנדף למטבח – התקנה וניקוי
מנדף למטבח הוא אחד המרכיבים החשובים ביותר בכל מטבח מקצועי, מסעדה, קייטרינג או מוסד מזון. תפקידו העיקרי הוא לפנות עשן,
ניקוי מנדפים – למה זה חשוב ואיך עושים את זה נכון
מערכות מנדפים הן אחד הרכיבים החשובים ביותר בכל מטבח מקצועי – בין אם זה מסעדה, קפיטריה, מאפייה או מוסד תעשייתי.
מפוחי עשן מול פתרונות סינון
בעולם התעשייה, המסעדנות והייצור, השאלה כיצד לשמור על אוויר נקי ובריא אינה עניין של נוחות בלבד – היא נוגעת ישירות
תכנון התקנת מנדפים וארובות – בחירת מיקום נכון ויעיל
בעת תכנון מטבח תעשייתי, מעבדת ייצור או כל חלל שבו יש פליטת חום, עשן, אדים או חומרים כימיים – התקנת
חומרי גלם לבישול: בריאים ולא בריאים לא רק לגוף – גם לאוויר
כאשר מדברים על תזונה בריאה, רובנו מתמקדים בקלוריות, ויטמינים, או חומרים משמרים. אך ישנו מרכיב נוסף, סמוי אך חשוב לא
סוגי לכלוך במסנני אוויר, ארובות ומנדפים
מסנני אוויר, ארובות ומנדפים ממלאים תפקיד חיוני בשמירה על איכות האוויר במטבחים תעשייתיים, מפעלים ומקומות עבודה שונים. עם הזמן, מצטברים
מתי עדיף לנקות ארובות מאשר להתקין חדשות ?
ארובות הן חלק הכרחי במטבחים מקצועיים ובמסעדות, ותפקידן הוא לפנות עשן, אדי שמן וריחות חזקים הנוצרים במהלך הבישול. הן מאפשרות
הגורמים לאיכות אוויר ירודה
לא רק שאיכות האוויר ירודה ברחובות, אך לעיתים אין מכך מנוס גם בתוך מבנים. עסקים, מפעלים ומטבחים במסעדות – כולם
איך לטפל בריח רע במטבח ?
כאשר מדובר במטבח של מסעדה, מפעל ייצור, בתי מלון או קפיטריות, חשוב במיוחד לשמור על סניטריות וריח נעים, הן עבור

מה מומלץ לשקול בזמן שיפוץ מטבחים ומסעדות ?
שיפוץ מטבחים ומסעדות הוא תהליך מורכב הדורש תכנון מדוקדק וראייה רחבה של כל ההיבטים התפעוליים והעיצוביים. השיפוץ יכול לשפר את
